“Stel dat jij alle antwoorden in je hebt
en je ze alleen nog maar hoeft te ontdekken?”

Het is mijn stellige overtuiging dat jij alle antwoorden die je nodig hebt al weet. Je hoeft ze alleen maar te ont-dekken.

Mijn ontdekkingsreis

Draadje bijna StukAls geen ander weet ik hoe het is om mentaal en als gevolg daarvan lichamelijk uit balans te zijn. Depressieve periodes kenmerkten zich o.a. door overgewicht, vermoeidheid en weinig levenslust. Soms stond het water tot aan mijn lippen en kon ik zelf de oplossing niet vinden.

Dat waren meestal de momenten, dat ik deskundige hulp zocht. Aanvankelijk moest ik daarvoor wel mijn schaamte overwinnen en moed bij elkaar rapen. Gelukkig heeft het zoeken van hulp me geen windeieren gelegd.

Een luisterend oor en medeleven boden troost. Vragen, gecombineerd met het delen van wijsheid en kennis creëerden nieuwe inzichten. Het toepassen van mijn eigen antwoorden in de vorm van nieuw gedrag zorgden voor verandering. Ik accepteerde en doorleefde emoties. Daardoor kon ik ze loslaten. Er ontstond een gevoel van geluk en voelde ik me beter.

Inmiddels heb ik ontdekt en aanvaard, dat moeilijkheden op gezette tijden mijn leven blijven doorkruisen. Ik heb geleerd om deze ‘uitdagingen’ te omarmen. Het zijn kansen, die me helpen om tot meer eigenliefde en innerlijke kracht te komen.

Recent heb ik na een sabbatical definitief gekozen om mijn passie te volgen. Ik wil dat doen waar ik gelukkig van word en levensenergie van krijg: Namelijk vrouwen de weg te tonen naar meer welZIJN, geestelijk en als gevolg daarvan lichamelijk.

Hierbij staat het begrip ‘moeiteloos’ centraal. Ik geloof in handelen vanuit een relaxte intensiteit, in ZIJN in plaats van DOEN.
samen staan we sterk
Jouw uitdaging om te groeien, is bij mij absoluut in goede handen. Met mijn steun vind jij zelf de antwoorden en de acties die je nodig hebt voor meer welZIJN.

Samen staan we sterk.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Je werkt aan:

 • Inzicht in jezelf en je handelen
 • Meer innerlijke rust
 • Een toename van je eigen waarde
 • Een groeiend zelfvertrouwen
 • Innerlijke kracht
 • Meer plezier in het leven
 • Betere geestelijke balans
 • Betere lichamelijke balans
 • Een toename van vitaliteit en levenslust

Hoe ziet mijn steun er uit?

Ik bied ondersteuning in de vorm van persoonlijke gesprekken: Counseling. Jij ontdekt gaandeweg zelf wat je nodig hebt om tot een gewenst resultaat te komen. De gevonden antwoorden zet je om in een gewenste situatie en een actieplan. Want zonder actie geen resultaat. Uiteraard kan je ook hierbij op mijn support rekenen.

Een gesprek duurt 60 minuten en het aantal benodigde gesprekken varieert afhankelijk van jouw hulpvraag. Het belangrijkste is dat je bij mij in goede handen bent in een veilige omgeving. De sessies kunnen plaatsvinden op mijn kantoor te Breda, via Skype of een privé Google Hang-out. Mijn voorkeur gaat er naar uit om de elkaar de 1e keer persoonlijk te ontmoeten. Het tarief is 60 euro per uur, inclusief B.T.W.

cadeauSpeciale Aanbieding!

Als je NU besluit om jouw persoonlijke groei proces aan te gaan dan krijg je van mij het intake gesprek cadeau. Zo maak je op een ‘prettige en ontspannen’ manier kennis met mij en de mogelijkheden van counseling.
Jouw voordeel is 60 euro!!

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten wat de mogelijkheden voor jou zijn, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Vul hieronder je gegevens in en geeft in het vakje ‘bericht tekst’ kort aan welke ‘hulpvraag’ je hebt. Ik beloof je dat ik snel reageer op jouw bericht.

Counseling – 60 minuten gratis intake gesprek

Wat anderen zeggen!

“Door de counseling van Claire werd het me steeds duidelijker welke patronen zich steeds weer herhaalden”

‘Ik bezocht Claire voor de counseling omdat ik graag meer rust in m’n leven wilde. Ik wilde graag afslanken, maar viel steeds in de valkuil van stress. Daarnaast waren privé en werk uit balans. Ik had het gevoel dat er overal aan me werd getrokken. Door de counseling van Claire werd het me steeds duidelijker welke patronen zich steeds weer herhaalden Maar werd me ook duidelijk waarom ik deze patronen wilde doorbreken.

Bijzonder vond ik het om te ervaren dat ik uiteindelijk alle antwoorden zelf in me heb en dat iemand anders, in dit geval Claire, door het stellen van de juiste vragen me inzicht gaf in mijzelf. Ik heb de rust en het vertrouwen gevonden om mijn pad in relaxte stand te volgen en durf erop te vertrouwen dat ik m’n doel juist hierdoor haal.’

~ Ilse

Wanneer is counseling interessant voor je?

Je kunt bij mij terecht als je niet lekker in je vel zit, geestelijk en/of lichamelijk, bijvoorbeeld:

 • Als je al langere tijd futloos en vermoeid bent
 • Als je mentaal uit balans bent en weinig levenslust hebt.
 • Als je in de ‘menopauze’ bent en bovengemiddeld last hebt van overgangsklachten.
 • Als je last van lichamelijke klachten en er is geen aanwijsbare oorzaak.
 • Als je wilt ontdekken wat je echt wilt in jouw leven.
 • Als je beter voor jezelf wilt opkomen en het heft in eigen handen wilt gaan nemen.
 • Als je wilt ontdekken wie je echt bent en waar jouw passie ligt.

Dit zijn slechts een beperkt aantal voorbeelden. In feite mag en kan je met elke vraag bij mij terecht. Mocht ik je niet kunnen helpen dan kan ik je wel altijd doorverwijzen naar iemand die dat wel kan.

CONTACT INFORMATIE

E-mail: info@moeitelooswelzijn.nl
Telefoon: 076 532 4662
Mobiel: 06-55 13 69 71

BEDRIJFSGEGEVENS

Top Solutions VOF
Markhoek 121
4835 JR Breda
KvK-nummer: 59665688

VINDT MIJ OP SOCIAL MEDIA

Linked in Twitter Claire Seelen Google plus Claie Seelen Facebook C'est Claire Seelen