Hoe zou het zijn,
als jij het echt leuk vind om dagelijks te bewegen?

Recent ben ik in aanraking gekomen met het fenomeen ‘mini trampoline’.

Via een vergelijkend onderzoek kwam ik terecht bij de Bellicon®. Na enig overleg met de eigenaar, was de trampoline snel aangeschaft. Er zijn vele modellen en verschillende formaten. Afhankelijk van je gewicht en persoonlijke voorkeur, kies je een voor jou passend model.

De mini trampoline die wij gekozen hebben, heeft inklapbare poten en dat maakt dat deze gemakkelijk op te bergen is. Bij ons staat de trampoline achter de gordijnen in de slaapkamer.

Het is heerlijk, dat ik niet de deur uit hoef om toch een goede work-out te doen als ik daar zin in heb. Ik spring dagelijks 20 minuten en dat ervaar ik vooral als heel ontspannend. Het is absoluut niet belastend voor mijn gewrichten. Omdat deze activiteit zo leuk is om te doen, kan ik het ook goed opbrengen geregeld actief te zijn. Ik merk, dat ik me er heel vitaal door voel.

Wat zijn de voordelen:

Vrouw op bellicon

  • Erg leuk om te doen
  • Ontspannend
  • Eenvoudig

En ook nog:

  • Voor jong en oud
  • Stimuleert de vetverbranding
  • Geeft meer vitaliteit

Niet te vergeten:

  • Verbetert je conditie
  • Gericht op lichaam en geest
  • Ontwikkeling van meer kracht

Vanuit mijn resultaat en enthousiasme met het gebruik van de mini-trampoline, ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met Bellicon®. Dat betekent, dat ik hun producten mag promoten.

Als je meer wilt weten, klik dan op de banner hieronder. Je komt dan direct op hun website terecht.

Heb je nog vragen dan mag je uiteraard ook eerst contact met mij opnemen voor een vrijblijvend advies.

Sponsor banner standaard