STEL DAT JIJ JE OOK VEEL BETER GAAT VOELEN DOOR DAGELIJKS JE LICHAAM TE ONTGIFTEN (DETOX)

Recent ben ik op een bijzonder milde doch zeer effectieve wijze van detoxen (ontgiften) van het lichaam gestuit: De 'Gentle Daily Cleansing Tea'*. Na enig spit-werk en een behoorlijk aantal telefoontjes met de ontwikkelaar, Dr. Darrell Wolfe, hebben mijn man en ik de stoute schoenen aangetrokken en zijn we gestart met het gebruiken van deze detox thee.

Dr. Darell Wolffe, Claire en Aroe

Arie Seelen, Dr. Darell Wolfe, Claire Seelen
Kelowna BC 2016

Aanvankelijk was ik enigszins sceptisch omdat ik al 20 jaar lang bijzonder goed voor mijn lichaam zorg. 'Het zal wel meevallen', dacht ik. De eerste dagen merkte ik niet veel verschil. Vervolgens viel me op, dat ik last kreeg van wat typische ontslakking verschijnselen: Ik had dorst, ietwat donkere kringen onder mijn ogen en mijn ontlasting was anders van samenstelling dan gewoonlijk.

Gaandeweg veranderde geleidelijk een aantal zaken in positieve zin.
Dat werd onder andere bevestigd door een kennis die riep:

'Wat heb jij gedaan? Je ziet er geweldig uit'.

Ik voel me vitaler. Ook beweeg ik gemakkelijker en met meer souplesse. Mijn huid lijkt meer te stralen en oogt frisser. Mijn stoelgang is in positieve zin veranderd: Ik 'ontlast' dagelijks meerdere malen en ook gemakkelijker.

WAT KUNNEN GEVOLGEN ZIJN VAN EEN
'SCHONER' LICHAAM?

 • Soepelere stoelgang
 • Een groter gevoel van welzijn en vitaliteit
 • Een betere opname van voeding waardoor je minder honger/trek kunt ervaren

En ook:

 • Een 'schoner' lichaam waardoor een prettiger gevoel kan ontstaan
 • Meer behoefte aan 'gezond' eten
 • Een fijnere nachtrust

Je kunt ook denken aan:

 • Meer zin om actief te zijn
 • Het gewicht dat bij je past
 • Een huid die lijkt te stralen

Gentle Daily Cleansing Tea**

De Gentle Daily Cleansing Tea bevat GEEN:Gentle Daily Cleansing Tea - Docofdetox

Stimulerende middelen, cafeïne, cascara, senna, suiker, schadelijke chemische stoffen of pesticiden.

De Gentle Daily Cleansing Tea is behandeld met trillingsfrequenties.

Gemaakt van de beste kwaliteit organische ingrediënten:Melkdistel (Silybum Marianum), Gezegende Distel (Cnicus Benedictus), Malva blaadjes (Chinese Mallow and Dong Kui), Kaki blaadjes (Diospyros Kaki), March Mallow blaadjes (Sweetweed)

Dagelijks drink je in de ochtend en 's avonds een kop thee, dat is alles. Het hoeft geen betoog dat het daarnaast verstandig is om gezond gevarieerd te eten en voldoende water en/of kruidenthee te drinken.

Één verpakking Daily Cleansing Tea is voor 6 weken. Omdat de thee een milde dagelijkse reiniging geeft is het aan te bevelen om deze gedurende een langere periode te drinken om een optimaal effect te sorteren. De reden hiervoor is dat het lichaam circa 9 maanden nodig heeft om 'schoon' te zijn.

Wat zegt Dr. Darrell Wolfe over de thee?

Je hoeft het niet alleen te doen

Omdat jouw welzijn voor mij belangrijk is sta ik je, indien je dat wenst, met raad en daad bij. Je kunt me te allen tijde SKYPEN of bellen. Daarnaast is er een besloten Facebook groep, waaraan je kunt deelnemen. De ervaring heeft mij geleerd, dat we samen sterker staan. Een virtuele arm om je heen, een bemoedigend woord of een nieuw idee doet wonderen.

Ik heb inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de welzijnsindustrie en weet dat een gezond, slank en vitaal leven voor iedereen (die de eigen gezondheid laat prevaleren) mogelijk is.

JA, ik geef mijn gezondheid een positieve impuls!

De verzendkosten binnen Nederland zijn voor onze rekening!
Jouw voordeel: € 8,75

1 Verpakking

 • 6 weken

€ 49,-

2 Verpakkingen

 • 3 maanden
  5 euro voordeel

€ 93,-

9 Verpakkingen

 • 1 jaar
 • 66 euro voordeel

€ 375,-

.
1 verpakking is een voldoende voor 6 weken dagelijks gebruik voor 1 persoon.
6 weken geen resultaat, geld terug garantie.

EXTRA BONUS

bonus

Als je NU een bestelling plaatst voor 2 verpakkingen word je uitgenodigd voor een persoonlijke telefonisch advies hoe jouw welzijn te verbeteren (15 minuten)

Als je NU 9 verpakkingen bestelt, krijg je een UITGEBREID INTAKE GESPREK (45 minuten) en een PERSOONLIJK ADVIES. Daarmee heb je een fantastische basis om jouw gewenste resultaat te bereiken en vast te houden.

Ontgiften is fundamenteel voor ware genezing!**

70% van het immuunsysteem heeft zijn basis in het spijsverteringskanaal, het grootste deel van deze 70% is in je dikke darm. Je 'moet' problemen hebben met je immuunsysteem als je last hebt van pijn, ontsteking, premature veroudering, ziekte en ja, kanker. We leven in de meest giftige tijd die onze planeet ooit heeft meegemaakt. Uit een belangrijke studie (Royal Society of Medicine) blijkt onomstotelijk dat 85% van alle ziekten begint in de dikke darm. In de natuurlijke geneeskunde is ontgiften het fundament voor alle genezing.

Laat de logica prevaleren. Moeten we elke paar maanden een ontgiftigingskuur doen en het gif toestaan om zich op te stapelen? Moeten we wachten tot we ziek zijn? Of is het verstandiger dat we zachte dagelijkse reiniging toepassen?

Dagelijks kleine stapjes zetten is de enige echte manier om gelukkig en gezond te zijn tot je 100e. (Healthy to 100 - Dr. Darrel Wolffe)

Aarzel niet langer en ... BESTEL NU:

1 Verpakking

 • 6 weken

€ 49,-

2 Verpakkingen

 • 3 maanden

€ 93,-

9 Verpakkingen

 • 1 jaar

€ 375,-

*De Daily Cleansing Tea is ontwikkeld door 'Doc of Detox' Dr. Darrell Wolfe - www.docofdetox.com
** Deze tekst is vertaald uit Tea Manual, 'Doc of Detox', Daily Cleansing Tea - ontwikkelaar Dr. Darrell Wolfe