Page content

Over mij

In de Franse taal staat ‘clair(e)’ voor ‘helder’, ‘duidelijk’. En Claire is ook mijn naam. Ik ben geboren op 12 mei 1957 te Arnhem, op een zonnige en warme dag. Getogen ben ik in het prachtige Zuid-Limburg.

Mijn jeugd kenmerkte zich door pesten en een zeer negatieve thuissituatie. Hierdoor voelde ik mij ongeliefd, ongewenst, heel verdrietig en eenzaam. Op enig moment besloot ik, dat ik de wereld een poepje zou laten ruiken. Ik wilde via het realiseren van succes, erkenning en waardering van de buitenwereld afdwingen. Toentertijd wist ik nog niet, dat ik dat uitsluitend vanuit onvoorwaardelijke liefde voor mezelf kon creëren.

Ik werkte jarenlang keihard en werd daadwerkelijk zeer succesvol. Eerst in het bedrijfsleven en vervolgens als zelfstandige. Ondanks mijn triomfen en de daaraan verbonden riante levensstijl was ik niet gelukkig. Integendeel ik voelde mij opnieuw ellendig, uitgeput, verdrietig en eenzaam. Een aantal elkaar opvolgende dramatische gebeurtenissen zorgden ervoor, dat ik ruw werd wakker geschud. Het roer mocht om.

Door deze heftige voorvallen verkreeg ik een ‘helder’ zicht en werd ‘duidelijk’ welke koers ik wilde varen. Bedoelde route is mede gevormd door diverse studies¹, mijn ruime werkervaring en het leven van alledag. De energie die ik in mijn persoonlijke groei heb gestoken, heeft mij meer welzijn, geluk, liefde en vreugde gebracht: Moeiteloos.

Ik gun iedereen een soortgelijk gelukkig en vervuld leven. Mijn stellige overtuiging is dat dit voor ieder die wil te realiseren is. De eerste stap is het nemen van een besluit.

 

Profiel foto moeiteloos welzijnIk ben welzijnscoach en inspirator.
Vanuit mijn missie leef ik mijn passie, die is dat
ik de ondernemende (35+) vrouw de weg toon naar geluk en moeiteloos welZIJN.

Daarmee is ‘Moeiteloos welZIJN’ een feit.

Liefs Claire


Contact


 

¹ Studies:
MBO en HBO Personeelswerk, NLP Practitioner, Studie stress counselling

Workshops:
Date with destiny – Anthony Robins, Theta healing, Intensief groeien – Anna van der Vaart
Integratie van de groei – Anna van der Vaart