Heb jij alles al geprobeerd om blijvend slank en fit te zijn? Ben je ten einde raad en heb je de moed opgegeven?

Als je bevestigend antwoord op de in de aanhef gestelde vragen dan weet ik precies hoe jij je voelt. Ondanks een heel gezond eetpatroon maakten overgewicht en vermoeidheid, regelmatig deel uit van mijn leven. Ik ondernam met tussenpozen elke keer opnieuw een poging om af te vallen en me vitaler te voelen. Gaandeweg werd ik strenger, at ik nog minder dan tijdens de eerdere inspanning(en), ging ik meer sporten en uiteindelijk mocht ik bijna ‘niets’ meer van mezelf.

Toen ik desondanks alles toch weer aankwam, was ik ten einde raad. Mijn mogelijkheden waren uitgeput. Deze situatie maakte mij bewust, dat er meer nodig is dan uitgebalanceerde voeding en beweging om mij structureel goed te voelen. Dat is aanleiding geweest om het roer om te gooien. Ik besloot van de ene op de ander dag dat ik naar mijn lichaam zou luisteren, dat ik mocht eten en drinken waar ik trek in had en dat ik vanuit liefde en zachtheid naar mezelf zou handelen.

claire, 33, 43, en 53 jaar

Deze aanpak wierp in redelijk korte tijd zijn vruchten af.
Terwijl ik meer at en minder sportte, slankte ik moeiteloos af en voelde ik mij veel vitaler.

Wil jij eindelijk kunnen genieten van gewoon eten gewoonweg goed in je vel zitten?

De antwoorden op deze vragen kunnen alleen door jou gegeven worden. Ik weet uit eigen ervaring dat er moed voor nodig is om uit de grote massa te stappen en een keuze te maken die afwijkt. Dat is spannend en brengt onzekerheid met zich mee. Maar wat als een nieuw inzicht en/of handelwijze jou gaat helpen om blijvend slank en vitaal te zijn?

e-boek afvallen zonder dieet

Ontdek in het e-boek: Afslanken zonder dieet, de sleutels en ervaar dat je:

  • Kunt genieten van gewoon eten.
  • Gaat bewegen omdat je het leuk vind.
  • Op feestjes en verjaardagen ‘meedoet’, zonder schuldgevoel.
  • Een glaasje alcohol op zijn tijd gewoon kan en mag.
  • Het woord ‘zondigen’ uit jouw vocabulaire schrapt.
  • Vitaliteit toeneemt.
  • Meer vreugde, plezier en welzijn ervaart.
  • Een geweldig voorbeeld voor je kinderen bent.
  • Trots bent op jezelf
  • Eigenwaarde toeneemt

Start vandaag nog en ontvang een EXTRA BONUS!Extra bonus bij e-boek afvallen zonder dieet

Nieuw gedrag is altijd spannend en kan soms onzekerheid veroorzaken. Soms neem je daardoor net niet de stap die je leven een andere positieve wending kan geven. Daarom ontvang je een extra bonus die je hierbij helpt.

De prijs van het e-boek: ‘Afvallen zonder dieet’ is slechts 14,95 euro.

Als jij vandaag het e-boek: aanschaft krijg je de inspirerende mini-workshop, ‘hoe je onzekerheid en faalangst achter je te laat’ ter waarde van 9,95 euro er gratis bij. Een extra steun bij het aangaan van een nieuwe aanpak om gezond, vitaal en slank door het leven te gaan.

JA, ik wil graag het e-boek ‘afvallen zonder dieet’
en
de extra bonus:

afvallen zonder dieet

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is op de knop hieronder te drukken om via betaling
van 14,95 direct toegang te hebben tot het e-boek.


Vanuit mijn hart wens ik je een slank, vitaal en gezond lichaam want dat is de basis voor een kwalitatief goed leven.

Profielfoto Claire

Liefs
Claire

P.S. Het e-boek wijst je de weg naar genieten van gewoon eten

P.P.S. Je kunt gewoon meedoen met feestjes en partijen

P.P.P.S Een glaasje alcohol is geen enkel probleem

Dit zijn slecht drie van de vele fantastische voordelen van ‘afvallen zonder dieet’: