FITMARATHON 2.0

In 10 dagen 2 - 5 kg afslanken en je vitaler voelen!

HOE GAAT HET MET JE?

Tuut, tuut, tuuuuut ........vervelende rotwekker!!! Je draait je nog eens zuchtend en steunend om. Elke ochtend kom jij slaap tekort. Wat een rot begin van de dag en je hebt nog zoveel te doen! Je hebt geen keuze. Jouw nachten zijn gewoon te kort. Na een gehaast ontbijt en een liter koffie heb je even vleugels. Totdat de bekende dip weer keihard toeslaat. Oef … je hebt zin in iets lekkers. Nee, ..... galmt het door je hoofd want je kleding zit al mega strak. Je hebt gewoon behoefte aan orde en rust! Maar ....... dat kan nu even niet. Er ligt nog zoveel op je bord. 'Is dit nu de bedoeling van het leven' vraag jij je af.

Nee, zeker niet …. het moet anders, maar ............ 

HOE GA JE DAT DOEN?

Het begint tussen je oren. Dat vervelende stemmetje in je hoofd gaan wij temmen. En ja, je voedingspatroon wordt ook onder de loep genomen. Don’t worry, voor een dieet moet je bij iemand anders zijn. Ook je beweging en je ontspanning bekijken we zorgvuldig. Klinkt als veel werk? Valt alles mee! Dat is onze expertise. Het enige wat jij moet doen is besluiten dat je klaar bent met je overgewicht en die futloosheid.

Sta je al in de startblokken? Lees dan verder.


WAT GAAN WE DOEN?

De gehele Fitmarathon is online, dus je hoeft niet van huis weg, dat scheelt. Je bent samen met gelijkgestemden dat geeft steun en moed. Aan de hand van een eenvoudig maaltijdplan ga je aan de slag. Dagelijks is er een work-out waar je gelijktijdig of op een later tijdstip aan mee kunt doen.
Vrijblijvend, maar heej ........ jij wilt toch meer energie!


null

Kookworkshops zijn een ander leuk onderdeel waarin 'gezond en lekker' koken aan de orde is. Vele recepten en ideeën worden gedeeld. Hierdoor doe je ideeën op en raak je geïnspireerd.

Sowieso staan de coaches dagelijks voor je klaar. Het meeste leer je misschien nog van elkaar.

Last but not least wordt je gewaardeerd voor je inzet. Want een ding is zeker je resultaat behalen is eenvoudig maar niet altijd gemakkelijk.

Voel je de kriebels al? Aarzel dan niet en klik op de button.

HOE START JE?

Je maakt een (online) persoonlijke afspraak om jouw huidige eetgewoonten in kaart te brengen en om te kijken wat jouw valkuilen zijn. Je basisvoeding bestaat uit het ideale ontbijtprogramma van Herbalife aangevuld met 'gewone' maaltijden. 

De prijs van de Fitmarathon hangt af van wat jouw wensen en doel(en) zijn. Je kunt starten vanaf € 102,90 per maand. Hier is dus een evenwichtig ontbijt van Herbalife, alle coaching, online workshops en community bij inbegrepen.


Je hoeft nog maar 1 stap te zetten om een (online) afspraak aan te vragen: Geef een klik op de groene balk.

Mocht je in de buurt van Breda wonen, dan kan de afspraak plaatsvinden aan ons kantoor. 
Wij gaan graag met jou om de tafel zitten.


Hartelijke groet

null

Zet die 'bankhang-dagen' om in WINdagen🏆! Doe mee met onze Fitmarathon en kickstart je reis naar een gezondere jij. Eerste stap? Een GRATIS fitcheck! 💪


Maandelijks zijn er 2 ronden van de Fitmarathon. Informeer naar de data en ..... join the club.

LIEVER 1 OP1?

Dat kan natuurlijk ook. De eerste stap is ook dan een gratis Fit-Check. Die vindt in principe plaats aan ons adres in Teteringen. We maken gebruik van een speciale weegschaal die diverse waarden meet. Aan de hand van die uitslagen en een analyse van je leefstijl ontvang vrijblijvend je een persoonlijk advies. Klik op de button om de Fit-Check aan te vragen. Mocht je niet in de buurt wonen, online is ook mogelijk!

RESULTATEN VAN DEELNEMERS IN 10 DAGEN 

HOE IK ME VITALER GING VOELEN EN AFSLANKTE?

Ik was ongeveer 24 jaar toen ik voor het eerst de effecten van gezonder eten ervoer. Door een bezoek aan een reformhuis en de informatie die ik daar kreeg, veranderde ik een gedeelte van mijn voeding. In redelijk korte tijd merkte ik verschil in hoe ik mij voelde. Deze ervaring maakte me meer bewust over het belang van goede voeding.

Ongeveer 10 jaar later maakte ik kennis met de voeding en voedingssupplementen van Herbalife. Mijn eetpatroon was op dat moment niet geweldig, om zo maar te zeggen. Opnieuw sleepte ik me door de dag als gevolg van te weinig energie. Wow, wat merkte ik snel verschil op vele fronten. Ik voelde me super, veel vitaler en zag er stukken beter uit. Voor mij betekende dat ik meer zin had in de dag. Je moe voelen tot in elke vezel in je lichaam is namelijk nogal bepalend. Het is het verschil tussen hangen op de bank of actief deelnemen aan het leven.

null

Door mijn mooie resultaat startte ik 29 jaar geleden om mensen te helpen met een gezondere levensstijl. Een paar jaar later kwam mijn man er bij. Samen zijn we een heel fijn team. In ons werk adviseren wij onze klanten hoe zij meer kwaliteit in hun leven kunnen ervaren.

Hoe en wat komt uitgebreid aan de orde in de FIT Marathon. Onze opgedane kennis en (persoonlijke) ervaring is een belangrijke factor voor jouw succes.
We kennen de geheimen van gezond leven.

Regelmatig start een nieuwe online 10-daagse FIT Marathon. Het is een effectief bewezen concept. Als jij volgt wat je hoort dan kan het niet anders dan dat jij de juiste weg bent ingeslagen om jouw gewenste doel te bereiken.

Soms kom ik mensen tegen die een 'mening' hebben over Herbalife. Dat mag natuurlijk. Ik zeg echter: 'Eet het en je weet het'. Uitsluitend jouw eigen ervaring kan een kritische houding heel snel omkeren. Tenminste dat is wat ik zelf heb ervaren.

Liefs

Verandering start met het zetten van een 1e stap!

Klik nu op de button!