Fitmarathon 2.0

In 10 dagen 2 - 5 kg afslanken

en je vitaler voelen?

Of ....... ga je op de oude voet verder?

Wat ga jij ontdekken tijdens een fitmaraton?

Waarom jij juist voldoende 'moet' eten om op de juiste plekken af te slanken.

Welke principes er voor zorgen dat je geen hongergevoel hebt.

Waardoor snacken en snaaien tot het verleden gaat behoren.

Hoe jij je gewicht eraf kunt houden.

De oorzaak van het jo-jo effect!

 Hoe jij een goede discipline kunt opbouwen om gezonder te leven.

Welke impact een ongezonde levensstijl op je vitaliteit en levenslust heeft.

Hoe jij jouw gedachten als krachten kunt inzetten.
En nog veel meer ...!

Wat gaan we doen?

In principe is de gehele Fitmarathon online, dus je hoeft niet van huis. Je bent samen met gelijkgestemden die eenzelfde doel hebben. Dagelijks is er een work-out waar je gelijktijdig of op een later tijdstip aan mee kunt doen.

Kookworkshops zijn een ander leuk onderdeel waarin 'gezond' koken aan de orde is. Recepten en idee├źn worden gedeeld door deelnemers en coaches. Hierdoor raak je zeker ge├»nspireerd om zelf te experimenteren.

Daarnaast wordt je online begeleid door ervaren coaches. Dit gebeurt eigenlijk ook al automatisch door je deelname in de groep. Je leert van elkaar.

Kortom inspiratie, motivatie, meer kennis, contact met gelijkgestemden en last but not least waardering voor je inzet.  Want een ding is zeker resultaat en inspanning worden beloond.


Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je persoonlijk contact en uitleggen waar jij naar op zoek bent? Klik dan op de button hieronder en vul je gegevens in voor een (online) afspraak en/of nog meer informatie. Uiteraard vrijblijvend.Ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen.

Tot binnenkort!

null


Resultaten van deelnemers 

Hoe ik vitaler en slanker werd!

Ik was ongeveer 24 jaar toen ik voor het eerst de effecten van gezonder eten ervaarde.Door een bezoek aan een reformhuis en de informatie die ik daar kreeg, veranderde ik een gedeelte van mijn voeding. Ik verving pakjes, zakjes en potjes door verse producten en i.p.v. liters koffie dronk ik liters water.

Binnen 1 dag merkte ik verschil. Aanvankelijk voelde ik me beroerd en er verschenen nog diepere en meer donkere kringen onder mijn ogen. Op hoge poten ging ik terug naar de reformzaak  alwaar ik gefeliciteerd werd. Mijn lichaam was aan het ontgiften en dit hoorde er tijdelijk bij. Gelukkig. Ik was dankbaar voor het advies en de verandering die daarop volgde. Ik voelde me energieker en zag er veel beter uit.

Ongeveer 10 jaar later maakte ik kennis met de voeding en voedingssupplementen van Herbalife. Mijn eetpatroon was op dat moment niet geweldig, om zo maar te zeggen. ik sleepte me door de dag want ik had heel weinig energie. 

Wow, wat merkte ik echter snel verschil op vele fronten. Ik voelde me super, veel vitaler en zag er stukken beter uit. Voor mij betekende dat ik meer zin had in de dag. Moe zijn is namelijk nogal bepalend. Het is het verschil tussen hangen op de bank of actief deelnemen aan het leven.

null

Door mijn mooie resultaat startte ik 29 jaar geleden om mensen te helpen met een gezondere levensstijl. Een paar jaar later kwam mijn man er bij. Samen zijn we een heel fijn team. In ons werk adviseren wij klanten hoe zij meer kwaliteit in hun leven kunnen ervaren.

Hoe en wat komt uitgebreid aan de orde in de FIT Marathon. Onze opgedane kennis en (persoonlijke) ervaring is een belangrijke factor voor jouw succes.
We kennen de geheimen van gezond leven.

Regelmatig start een nieuwe online 10-daagse FIT Marathon. Het is een effectief bewezen concept. Als jij volgt wat je hoort dan kan het niet anders dan dat jij de juiste weg bent ingeslagen om jouw gewenste doel te bereiken.

Soms kom ik mensen tegen die een 'mening' hebben over Herbalife. Dat mag natuurlijk. Ik zeg echter: 'Eet het en je weet het'. Uitsluitend jouw eigen ervaring kan een kritische houding heel snel omkeren. Tenminste dat is wat ik zelf heb ervaren.

Liefs

Verandering start met het zetten van een 1e stap!

Klik op de button!