DRINK JIJ WATER DAT LEVEN ‘GEEFT’ OF ‘NEEMT’?

waterWater is de meest verbazingwekkende stof op onze planeet. Het is de sleutel tot het behoud van al het leven. Water doet mysterieuze en geweldige dingen die zelfs de wetten van de fysica tarten. Nog altijd kunnen top-wetenschappers bepaalde kenmerken van water niet verklaren. Sowieso niet hoe water eigenlijk acteert en communiceert met de menselijke lichaamscellen.

Het water dat je drinkt geeft ofwel ‘leven’ of neemt het weg. Je kunt nog zo gezond eten en bewegen op dagelijkse basis, maar als je geen water met een hoge vibratie drinkt (= gestructureerd water), is het lastiger om een optimale gezondheid te handhaven. Gestructureerd water is het voertuig om je lichaam tot op celniveau te voeden, ontgiften en herstellen. Kies dus jouw water wijselijk … alsof je leven ervan afhangt. Dat is wat wij gedaan hebben.

Wij drinken al geruime tijd gestructureerd water en gebruiken hiervoor als middel de gestructureerd water unit van Natural Action Technologies. En dat bevalt ons uitstekend. Op de allereerste plaats omdat het water veel zachter is en beter smaakt.
Ook merken wij dat onze huid er zeer goed uitziet, weinig rimpels en oneffenheden. Opmerkelijk gezien onze leeftijd (60+).

Ons lichaam neemt het water dat we drinken en de voedingsstoffen beter op. Dat merken wij doordat wij op bepaalde tijdstippen minder trek hebben. Ons gevoel van welbevinden is absoluut toegenomen. Daarnaast gebruiken wij de gestructureerd water unit ook om onze groenten en fruit te vitaliseren, effecten van alcohol te minimaliseren en nog vele ander zaken. Kortom wij zijn enthousiast en merken zeker verschil. Omdat onze huid het grootste orgaan is dat in aanraking komt met de toxische stoffen in water, gebruiken wij ook een draagbare douchekop. Het douchewater voelt heerlijk zacht aan, dat merken we aan onze huid en haar. Ook lijkt het dat de kalkafzetting minder is.

Gebruik jij je (lichamelijke) klachten als richtingwijzer?

Stel jij je weleens deze vragen?

Grote kans dat je zowel te weinig water drinkt en/of water gebruikt van een slechte kwaliteit. Start met het het drinken van gestructureerd water en je creëert zonder twijfel je eigen succes in het aanpakken en oplossen van je ‘uitdaging’.

Enkele voordelen van gestructureerd water op een rijtje:

 • Het smaakt veel beter en is zachter.
 • Het neutraliseert toxische stoffen in het water.
 • Het is levend water en rijk aan zuurstof. Hetgeen belangrijk is voor je gevoel van welbevinden.
 • Zorgt dat voedingsstoffen beter worden opgenomen op cellulair niveau.
 • Creëert instant hydratatie.
 • Kan een positieve invloed hebben op je emotionele gesteldheid.
 • Kan meewerken aan het verkrijgen van een soepelere en stralende huid.

De portable gestructureerd water unit

Speciale Bonus!

Als je de portable gestructureerd water unit aanschaft, krijg je als extra bonus
een basis setje om gestructureerd te ademen + (video) instructies.

Gestructureerd water unit en douche unit

Wat kun je nog meer doen met gestructureerd water?

 • Het vitaliseren van je groenten en fruit.
 • Het bewateren van je bloemen en planten.
 • Het vitaliseren van het water waar je in baad/doucht.
 • De nadelige effecten van alcohol minimaliseren.
 • De nadelige effecten van koffie/thee/sapjes minimaliseren.
 • Je lichaam ‘uitlijnen’.
 • Je alertheid en concentratie vergroten door ‘gestructureerd ademen’.
 • ….. en nog veel meer. Bekijk de video voor meer informatie.

Ja, ik wil graag de portable gestructureerd water unit

Geconcentreerde gestructureerde water unit

Deze portable unit is de gemakkelijkste manier om water te structureren zowel thuis als onderweg. Giet gewoon water in de bovenkant (grote einde van de unit) en aan de andere kant (kleine uitloop) komt gestructureerd water tevoorschijn. Dat water kun je direct gebruiken of bijvoorbeeld opvangen in een flesje om mee te nemen. Zo heb je altijd de voordelen van het gebruik van gestructureerd water.

Portable Gestructureerd Water Unit

 • Super hydratatie
  Verhoogd zuurstof in het water
  Verhoogde opname van voedingsstoffen
  Alle giftige geheugen vastgehouden in water wordt schoongeveegd
  Groter gevoel van welzijn
  Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden (geen bewegende delen)
  Je kunt water structuren tijdens het reizen
  Je kunt water in (plastic)flessen structuren
  Structuren van sap, koffie en thee

  Vaatwasser bestendig


€ 399,– (incl. B.T.W.)


Er zijn meerdere producten verkrijgbaar, zoals een douchekop, waterleidingsysteem voor onder de aanrecht of voor het gehele huis, tuinbewatering en zelfs voor commerciële doeleinden. Wil je hier meer over weten stuur een mail naar: info@moeitelooswelzijn.nl t.a.v. Claire en Arie Seelen. Of neem een kijkje op www.naturalactiontechnolgies.com

Niet goed? Geld terug garantie!

Niet tevreden binnen 30 dagen dan krijg je zonder meer je geld terug.

We begrijpen best wel als je nog nooit over gestructureerd water hebt gehoord dat het even wennen is. Ook snappen we dat je een wat grotere uitgave doet. En toch wegen beiden niet op tegen de vele voordelen van het gebruik van gestructureerd water. Welke keuze je ook maakt, zorg goed voor jezelf. Want jij bent de belangrijkste persoon op deze aardbol, toch? Belangrijk is dat jij je goed voelt over de aanschaf van een water unit. ?

Ja ik voel me goed over de aanschaf van de Portable Gestructureerd Water Unit

Testimonials

Als Herbalife distributeur besef ik het belang van water drinken.Ik ben lang op zoek geweest naar een soort van filter. Ik heb van alles geprobeerd en info opgezocht tot ik de wetenschap achter het gestructureerd water heb keren kennen. Waarvoor dank Arie & Claire. Onze hond die erg weining water dronk en nu ook het gestructureerd water krijgt, drinkt opmerkelijk veel meer. Ik koop elke week verse bloemen die nu 3-5 dagen langer staan. Mijn waterkoker, die ik regelmatig moest ontkalken, heeft sinds het gebruik van gestructureerd water GEEN enkel kalkrestje meer. Ik heb een plant die op sterven na dood was en die nu nieuwe bladeren geeft. Wat meer bewijs wens ik dat het gestructureerd water daadwerkelijk leven brengt. xxx

Ingrid Wouters (België)


“Ons leidingwater is bewerkt met chloor. De geur en smaak zijn geëlimineerd. Mijn vrouw heeft spijsvertering problemen en kort na de installatie van mijn eerste gestructureerd water unit, zijn deze problemen verdwenen en zijn niet teruggekeerd: Kun je nagaan — geen chloor, geen problemen”

*Chris Cozby


“Ik zou willen zeggen dankjewel voor dit toestel. We kochten een unit voor onder de aanrecht. Ik heb nog nooit zoveel water in mijn leven gedronken. Ik hou er nu van om water te drinken. Mijn haar is beter, gezonder net zoals mijn nagels. Mijn man voelt zich niet de hele tijd dorstig en we voelen ons allebei veel beter. Ik heb veel van mijn vrienden en buren al verteld over ons water. En we geven hen ook flessen gestructureerdwater om te proeven. Heel erg bedankt.”

* Roy en Patricia, Colorado Springs, COE


“Victoria en Tim White vertellen in de video over het gebruik van gestructureerd water op hun grond Sonoran Desert”


*Deze testimonials zijn gekopieerd en vertaald van de site van Natural Action Technologies

Kortom het drinken van gestructureerd water biedt vele voordelen. Het water uit de kraan en flessen smaakt beter en is merkbaar zachter. Je lichaam is instant gehydrateerd en voedingsstoffen worden opgenomen tot op cellulair niveau. Het water is meer zuurstofrijk, levend water dat meewerkt aan je gevoel van welzijn en vitaliteit.

P.S. Aanwezig toxische stoffen in water worden geneutraliseerd.

P.P.S. Groenten en fruit gewassen met gestructureerd water worden gevitaliseerd

P.P.P.S De nadelige gevolgen van alcohol worden geminimaliseerd.