Groente tussendoortjes: Bij een verantwoord en gezond eetpatroon
Groente tussendoortjes
- Stukje bleekselderij gevuld met Boursin
- Tomaatje gevuld met Hüttenkäse en bieslook
- Bloemkool-/broccoli roosjes met dipsaus:
– Zakjes van Duyvis bereiden met kwark of yoghurt erdoor (kerrie);
– Kwark met tuinkruiden en zout en peper;
– Magere yoghurt, knoflook (uitpersen), peterselie en zout en peper;
– 2 eetlepels kwark, 1 eetlepel ketchup, 1 eetlepel sherry, met paprikablokjes (heel klein gesneden) - Grote champignon met wat Boursin, eventueel bosuitje erin, even in de oven (ca. 15 min.)
- Komkommer uithollen, vullen met Hüttenkäse en in plakken snijden
- Komkommer met stukje 20+ kaas en zilveruitje
- Plakje komkommer met een schepje spread en daarop beetje paprikapoeder
- Een geroosterde boterham met geprakte avocado, een beetje peper en zout
- Plakje rode paprika vullen met Philadelphia
- Plakje rookvlees besmeren met Philadelphia en op rollen
- Komkommer met Philadelphia light
- Stukje rauwe witlof met appel en gekookt ei
- Gevulde tomaat met cottage cheese en verse tuinkruiden
- Salade van cottage cheese + tomaat + komkommer + met een beetje peper er door
- Spiesje met cherrytomaatjes en mozzarella
- Herbalife geroosterde sojabonen of Gourmet Tomaten soep