DRINK JIJ WATER DAT LEVEN 'GEEFT' OF 'NEEMT'?


Water is de meest verbazingwekkende stof op onze planeet. Het is de sleutel tot het behoud van al het leven. Water doet mysterieuze en geweldige dingen die zelfs de wetten van de fysica tarten. Nog altijd kunnen top-wetenschappers bepaalde kenmerken van water niet verklaren. Sowieso niet hoe water eigenlijk acteert en communiceert met de menselijke lichaamscellen.


Het water dat je drinkt geeft ofwel ‘leven’ of neemt het weg. Je kunt nog zo gezond eten en bewegen op dagelijkse basis, maar als je geen water met een hoge vibratie drinkt (= gestructureerd water), is het lastiger om een optimale gezondheid te handhaven. Gestructureerd water is het voertuig om je lichaam tot op celniveau te voeden, ontgiften en herstellen. Kies dus jouw water wijselijk … alsof je leven ervan afhangt.


Dat is wat wij gedaan hebben.


Wat is gestructureerd water


Interview door Dr. Darrel Wolfe  met

Clayton Nolte de ontwikkelaar
Wij drinken al geruime tijd gestructureerd water en gebruiken hiervoor als middel de gestructureerd water unit van Natural Action Technologies. En dat bevalt ons uitstekend. Op de allereerste plaats omdat het water veel zachter is en beter smaakt.


Ook merken wij dat onze huid er goed uitziet, weinig rimpels en oneffenheden. Opmerkelijk gezien onze leeftijd (60+). Ons lichaam neemt klaarblijkelijk het water en de daarin aanwezige voedingsstoffen beter op.

Dat merken wij doordat wij op bepaalde tijdstippen minder trek hebben.


Ons gevoel van welbevinden is absoluut toegenomen. Daarnaast gebruiken wij de gestructureerd water unit ook om onze groenten en fruit te vitaliseren, effecten van alcohol te minimaliseren en nog vele ander zaken.

Kortom wij zijn enthousiast en merken zeker verschil.


Omdat onze huid het grootste orgaan is dat in aanraking komt met de toxische stoffen in water, gebruiken wij ook een gestructureerde douchekop unit. Het douchewater voelt heerlijk zacht aan, dat merken we aan onze huid en haar.  Ook lijkt het dat de kalkafzetting minder is.

STEL JIJ JEZELF WEL EENS EEN VAN DE VOLGENDE VRAGEN?

Waarom ben ik vaak zo moe?

Waarom heb ik nog steeds dorst als ik water
uit een fles drink?

Waarom veroudert mijn lichaam vroegtijdig?

Waarom heb ik zo’n jeuk na het douchen?

Waarom ben ik opgeblazen?

Waarom houd ik water vast?

Waarom heb ik zo vaak last van hoofdpijn?

Grote kans dat je zowel te weinig water drinkt en/of water gebruikt van een slechte kwaliteit.
Start met het het drinken van gestructureerd water en je creëert zonder twijfel je eigen succes in het aanpakken en oplossen van je ‘uitdaging’.

ENKELE VOORDELEN

Smaak

Smaakt beter en is 'zachter

Neutraal

Neutraliseert toxische stoffen!

Leeft

Het is levend water en rijk aan zuurstof!

Opname

Zorgt dat voedingsstoffen beter worden opgenomen op cellulair niveau

Hydrateert

Creëert instant hydratatie.

Huid

Kan meewerken aan het verkrijgen van een soepelere en stralende huid.

Als Herbalife distributeur besef ik het belang van water drinken. Ik ben lang op zoek geweest naar een soort van filter. Ik heb van alles geprobeerd en info opgezocht tot ik de wetenschap achter het gestructureerd water heb keren kennen. Waarvoor dank Arie & Claire. Onze hond die erg weinig water dronk en nu ook het gestructureerd water krijgt, drinkt opmerkelijk veel meer. Ik koop elke week verse bloemen die nu 3-5 dagen langer staan. Mijn waterkoker, die ik regelmatig moest ontkalken, heeft sinds het gebruik van gestructureerd water GEEN enkel kalkrestje meer. Ik heb een plant die op sterven na dood was en die nu nieuwe bladeren geeft. Wat meer bewijs wens ik dat het gestructureerd water daadwerkelijk leven brengt. xxx

Ingrid

De draagbare gestructureerd water unit

De prijs is € 399,--

Deze draagbare unit is de gemakkelijkste manier om water te structureren zowel thuis als onderweg. Giet gewoon water in de bovenkant (grote einde van de unit) en aan de andere kant (kleine uitloop) komt gestructureerd water tevoorschijn.


Dat water kun je direct gebruiken of bijvoorbeeld opvangen in een flesje om mee te nemen. Zo heb je altijd de voordelen van het gebruik van gestructureerd water zoals,

uitmuntende hydratatie, hoog zuurstofgehalte in het water, betere opname van voedingsstoffen, neutralisatie van het giftige geheugen en een groter gevoel van welzijn.


Het belangrijkste voordeel is dat het water beduidend beter smaakt en je ook andere vloeistoffen kunt structuren zoals vruchtensap, alcohol, koffie en thee.


De unit is gemakkelijk te reinigen (vaatwasserbestendig) en te onderhouden (geen bewegende delen). De unit gaat levenslang mee.


Bestellen doe je door via het contactformulier dat je ziet als je op de digitale knop hieronder drukt! Je ontvangt een 'tikkie' of de betaalgegevens om het bedrag over te maken op onze rekening.


Bonus!

Als je de portable gestructureerd water unit aanschaft, krijg je als extra bonus
een basis setje om gestructureerd te ademen + (video) instructies.


Wat kun je nog meer doen met de draagbare water unit?

Het vitaliseren van je groenten en fruit.

Het bewateren van je bloemen en planten.

Het vitaliseren van het water waar je in baad/doucht.

De nadelige effecten van alcohol minimaliseren.

De nadelige effecten van koffie/thee/sapjes minimaliseren.

Je lichaam ‘uitlijnen’.

Je alertheid en concentratie vergroten door ‘gestructureerd ademen’.

….. en nog veel meer. Bekijk de video hieronder voor meer informatie.


We begrijpen best wel als je nog nooit over gestructureerd water hebt gehoord dat het even wennen is.
Ook snappen we dat je een wat grotere uitgave doet. En toch wegen beiden niet op tegen de vele voordelen van het gebruik van gestructureerd water. Welke keuze je ook maakt, zorg goed voor jezelf. Want jij bent de belangrijkste persoon op deze aardbol, toch?


Ja, ik wil de Draagbare Gestructureerd Water Unit

Hoe gestructureerd water je voeding beschermt!