Wat zou het voor je betekenen, als je door enkele simpele dagelijkse handelingen toe te passen,
je veel gelukkiger kunt zijn?”

GelukkigEnkele maanden geleden zijn mijn man en ik gestart met de ‘ik-leef-bewust’ methode. We hadden behoefte aan een meer diepgaande persoonlijke groei, die eenvoudig en gemakkelijk te realiseren was.

Deze ontwikkeling is al snel nadat we gestart waren op gang gekomen. Door de ‘ik-leef-bewust’ methode zijn wij veel bewuster van ons denken en ons handelen. Aangezien gedachten krachten zijn, betekent dit dat wij de werkelijkheid vanuit positiviteit veel krachtiger gestalte geven.

Daarmee is een zeer positieve tendens ingezet. We voelen ons beter, meer in balans, zijn liefdevoller naar onszelf en daardoor ook naar elkaar. Het leven is een stuk prettiger en ons geestelijk en lichamelijk welzijn is behoorlijk toegenomen. De buitenwereld merkt onze verandering en reageert zeer positief.

Door het enthousiasme over de eenvoud van de methode en ons goede resultaat besloten we om met een drietal pilot groepen te starten. Het succes is ongekend groot. Elke deelnemer heeft in meerdere of mindere mate fenomenale resultaten. De verschillen in individuele resultaten zijn afhankelijk van de eigen inzet. Echter de aanpak werkt altijd :). Met andere woorden jij bent de sleutel.

Wil jij ook het heft in handen nemen en een kwalitatief beter leven creëren?

Wat kun je zoal verwachten*:

 • Meer rust en balans.
 • Toename van je eigenwaarde.
 • Groei in zelfvertrouwen.
 • Elimineren of minimaliseren van angsten.Resultaat
 • Meer leven vanuit ‘onvoorwaardelijke’ liefdevoor jezelf.
 • Betere relaties.
 • Betere gezondheid.
 • Meer vitaliteit.
 • Aanpak van je eetproblemen.
 • Beter slapen.
 • Heldere gedachten.

Start nu en ontvang de extra bonus!


Als je nu start met de ‘ik-leef-bewust’ methode die bestaat uit:
Een persoonlijke uitleg + drie opvolg sessies van een half uur (persoonlijk, telefonisch of via SKYPE)
dan krijg je een zeer speciale bonus cadeau, namelijk:
Een mini video workshop, waarin je leert om direct je faalangst te overwinnen.

Bonus Ik leef bewust methode

Dit alles voor slechts 197,00 euro!

.

Wat maakt deze methode gemakkelijk en prettig om te doen.

 • Eenvoud:
  Echt iedereen kan het toepassen.
 • Plezier:
  De stappen toveren regelmatig een glimlach of zelfs een schaterlach tevoorschijn.
 • Tijd:
  Het kost weinig tijd.
 • Het cadeau aan jezelf:
  De kwaliteit van jouw leven neemt sterk toe en zal nooit meer hetzelfde zijn.

JA, IK WIL MIJN LEVEN VERANDEREN!

Ben je inmiddels reuze enthousiast en kun je niet wachten tot je kunt starten klik dan op onderstaande knop.

Testimonials

RemcoRemco, 25 jaar, Wateringen:

Ik was altijd te veel met mijzelf en anderen bezig zijn. Dit wil zeggen, te bewust rekening houden met de ander, waardoor ik teveel in mijn hoofd zat en niet mijzelf was. Nu ben ik dichter bij mijn hart en denk minder na. Dus wellicht is mijn zelfacceptatie gegroeid, waardoor ik minder nadenk over hoe ik mijzelf op de best mogelijke manier uitdruk. Door deze bewust toegepaste verandering ervaar ik ik nu steeds meer innerlijke rust!


Marjo

Marja, 43 jaar, Liempde

Door steeds meer bewust te zijn heb ik nu veel meer innerlijke rust gekregen. Waar ik ook erg dankbaar voor ben is dat ik het ook overbreng op mijn gezin. Mijn man en kinderen doen, bijna automatisch, met mij mee. Zij zien wat het met mij doet. Mijn man is zich steeds vaker bewust wanneer hij oordeelt over andere mensen en corrigeert zichzelf dan. Vooral mijn zoontje van 11 jaar merkt aan mij, dat ik verander. Wanneer hij nieuw gedrag opmerkt, zegt hij bijvoorbeeld: ‘Heb je dat ook geleerd’?

Mijn gevoel voor angstige momenten kan ik ook beter beheersen. Wanneer ik ergens een soort angst voor voel, wat eigenlijk niet nodig is, zeg ik: ‘Angst, ga maar weg en kom maar terug wanneer ik je echt nodig heb’. Dit helpt mij eveneens enorm en geeft mij ook meer rust. Terwijl ik dit schrijf bemerk ik, dat ik dit hulpmiddel niet meer zo vaak hoef te gebruiken :)

Zakelijk gezien zijn er ook leuke veranderingen. Er komen allerlei nieuwe en vooral oud klanten bij mij, terwijl ik er geen actie voor doe. Mensen zeggen zelfs, dat ik positiviteit uitstraal.
Mooi compliment toch!

Ik voel me op dit moment sterk en vol zelfvertrouwen en leef ook meer vanuit mijn gevoel merk ik. Er zijn natuurlijk nog steeds momenten dat ik weer even terugval of afgeleid ben maar Ik ben in het proces.

Evelyn, 43 jaar, Dordrecht

Ik was altijd druk en mogelijk nog drukker in mijn hoofd. Ik ervaar nu veel meer rust (en verlang naar nog meer). Mezelf centraal stellen lukt steeds beter. Ik deed altijd eerst wat goed was voor de ander. Nu is het uitgangspunt of het ook voor mij goed is. Innerlijke rust betekent voor mij, dat ik me rustig en niet gehaast voel. Ik laat veel meer dingen voor wat ze zijn en kies eerst voor mezelf en mijn rust.


Sandra Bast, 39 jaar,Nijkerk

Door me bewust te zijn van mijn gedrag, kan ik dit beter ‘controleren’, waardoor ik mijn omgeving opener en minder bevooroordeeld tegemoet treed. Dit maakt mij zachter en liever voor mijzelf en mijn omgeving. Daarnaast heb ik meer rust gekregen en bijt ik niet meer op mijn nagels.

Ben je geïnspireerd door de mooie resultaten en kan je niet wachten om te beginnen neem dan de volgende stap.

Ja, ik ben geïnspireerd en neem de volgende stap >>

Besluit jij om te starten met de ‘ik-leef-bewust methode dan neem je het beste besluit voor jezelf.

Van mijn kant zeg ik je alvast toe, dat ik je naar mijn beste vermogen en wijsheid zal informeren en begeleiden. Samen staan we sterk. Aarzel niet langer en stap in een mooie toekomst.

Hartelijke groet
Claire

P.S. De methode is eenvoudig, gemakkelijk, leuk en weinig tijdrovend

P.P.S. Jouw geluk en welzijn nemen zonder enige twijfel toe.

P.P.P.S De prijs is laag het resultaat is groot.