Laat me raden .......!

Je hebt waarschijnlijk al honderden diëten geprobeerd? Van koolhydraatarm tot intermittent fasting, en toch blijft dat jojo-effect maar terugkomen. 😩 Het is frustrerend, ik begrijp het volledig! Maar hier komt de catch: langdurig gewichtsverlies gaat verder dan alleen wat je eet. En nee, daar heb je geen magische pil voor nodig (was het maar zo makkelijk, hè?). Wat je nodig hebt is een persoonlijke aanpak, eentje die echt past bij JOUW leven.


Eerst en vooral is het gaan we kijken naar wat jouw lichaam ons vertelt. Iedereen is uniek en daarom werken de één-size-fits-all oplossingen vaak niet. Zijn er onderliggende gezondheidsproblemen? Hoe zit het met je bewegingspatroon? Voedingskeuzes? Emotionele triggers die je misschien over het hoofd ziet? Met mijn 30 jaar aan ervaring heb ik dit allemaal eerder gezien en aangepakt. Door de juiste vragen te stellen en naar jou te luisteren, kan ik een plan maken dat écht werkt. Geen tien geboden of fad-diëten, maar een levensstijl die je kunt volhouden én waar je je goed bij voelt. 📈


Dan is er de mentale kant van het verhaal. We weten allemaal dat dieet en fitness maar de helft van de strijd zijn. De andere helft? Mindset! Stel je voor dat je eindelijk geniet van eten zonder je constant schuldig te voelen, dat je beweging niet langer als een straf ziet maar als iets leuks, een moment voor jezelf! Wat zou dat met je welzijn doen? In ons traject werken we ook aan de mentale tools die je nodig hebt om slank te blijven. Denk aan bewuster zijn, positieve gewoontevorming en misschien een beetje humor hier en daar (ja, lachen verbrandt ook calorieën! ).


En nu, het praktische deel. JA! Je hoort het goed, we beginnen altijd met een eerste stap. Dit is waar we de plannen in actie zetten. Samen kijken we naar kleine aanpassingen die grote verschillen maken. Misschien is het verbeteren van je slaaproutine een goed begin, of het versterken van je ontbijtroutine. Stap voor stap, bouwen we aan een gezondere versie van jou - één die blijvend en duurzaam is. En onthoud, je hoeft dit niet alleen te doen. Ik loop met je mee, elke stap van de weg. 


Hoeveel excuses ga je nog maken voordat je voor jezelf kiest? Geen tijd om energie te verspillen aan nog een mislukte poging. Neem die eerste stap vandaag en ontdek de sleutel tot duurzaamheid en succes in jouw gewichtsverliesreis. Ik ben hier om je te helpen en ja, je kunt dit. Laten we samen aan de slag gaan! 


Kortom, het is tijd om vaarwel te zeggen tegen de jojo en hallo tegen een nieuwe gezonde jij. Stop met het zoeken naar snelle oplossingen en kies voor een holistische aanpak die op alle fronten werkt. Begin vandaag, want een betere versie van jezelf wacht op je! 


Ben je klaar om die eerste stap te zetten? Stuur me een berichtje.

Ik ben er voor je en geloof dat JIJ dit kunt doen!


 

null

Claire SeelenRESULTATEN 

Mijn Reis Naar Vitaliteit en Welzijn🌿✨

Altijd moe, nergens zin in en amper energie om de dag door te komen. Dat was het verhaal van mijn leven in mijn jongere jaren. Ik voelde me net een wandelende slaapkop, je kon het gewoon aan mij zien! 😴 Maar alles veranderde toen ik op mijn 24e een reformhuis bezocht. Nou moet ik eerlijk zeggen, ik had weinig verwachtingen maar toen ik langere tijd hun adviezen volgde, voelde ik mij een nieuw mens! Het effect van voeding op mijn welzijn was onmiskenbaar.


Eén bezoekje aan dat reformhuis en ik voelde me top! Mijn energie nam drastisch toe, mijn humeur verbeterde en ik begon zelfs van mijn dagen te genieten. Helaas duurde dit niet lang ... Na een tijdje verwaarloosde ik mijn nieuwe levensstijl en belandde ik weer in dezelfde vermoeide sleur, met ook wat extra kilo's er bovenop. Het was een harde les, maar eentje die ik nooit zou vergeten.


Toen ontdekte ik Herbalife. Dat was echt een keerpunt in mijn leven. Binnen no-time voelde ik me vitaler, slanker en vooral gezonder. De resultaten waren verbluffend, en ze gaven me de motivatie die ik nodig had om door te zetten. Binnen enkele maanden was ik weer fit en slank, en dat terwijl ik me aan een eenvoudige, maar effectieve routine hield. Herbalife werd een integraal onderdeel van mijn dagelijks leven en die verandering heeft me geholpen om consistent op gewicht te blijven en vol energie te zitten.


Nu, 30 jaar later, op de leeftijd van 67, voel ik me nog steeds fantastisch. Ik zie er niet alleen jonger uit, maar zo VOEL ik me ook! 💃 Mensen vragen vaak naar mijn geheim, en ik vertel hen altijd hoe een combinatie van een gezonde leefstijl en Herbalife mijn leven compleet heeft veranderd. Het is echt ongelooflijk hoeveel verschil kleine aanpassingen in je levensstijl kunnen maken.


Mijn reis naar gezondheid en vitaliteit is een on-going avontuur, eentje dat bewijst dat het nooit te laat is om veranderingen aan te brengen die je welzijn bevorderen. Of je nu worstelt met vermoeidheid of een paar pondjes kwijt wilt raken, gezonder wilt leven of meer levenslust wilt creeeren weet dat er altijd hoop is en oplossingen die werken. Neem het van mij aan - je kunt het tij keren en je beter voelen dan ooit tevoren. Dus waarom wacht je nog? Maak vandaag nog die stap naar een gezonder en gelukkiger leven! 🌈😊


null

Liefs

null

Verandering start met het zetten

van een 1e stap!

Aarzel niet langer en klik op de digitale button!