GRATIS FIT-CHECK!

DEZE MAAND GEEF IK
3 GRATIS
FIT-CHECKS WEG!

HOE GAAT HET MET JE?

Meep, meep, mee!. Vervelende rotwekker!!! Je draait je nog eens zuchtend en steunend om. Elke ochtend kom jij slaap tekort. Wat een rot begin van de dag en je hebt nog zoveel te doen! Je hebt geen keuze. Jouw nachten zijn gewoon te kort.


Na een gehaast ontbijt en een liter koffie heb je even vleugels. Totdat de bekende dip weer keihard toeslaat. Oef … je hebt zin in iets lekkers. Dat kan echt niet want je kleding zit al te strak. Boven alles heb je behoefte aan orde en rust! Maar ....... dat kan nu even niet. Je moet nog zoveel. 'Is dit nu de bedoeling van het leven' vraag jij je af. Nee, zeker niet …. het moet anders, maar hoe? 


Het begint tussen je oren. Dat vervelende stemmetje in je hoofd gaan wij temmen. En ja, je voedingspatroon wordt ook onder de loep genomen. Don’t worry, voor een dieet moet je bij iemand anders zijn. Ook je beweging en je ontspanning bekijken we zorgvuldig. Klinkt als veel werk? Valt alles mee! Dat is onze expertise. Alles wat jij moet doen, is besluiten dat je klaar bent met je overgewicht en die futloosheid.

Sta je al met een been in de startblokken? Klik dan op de button.


HOE WERKT HET?


Nadat je op de button geklikt hebt, kom je op een pagina met een vragenformulier. Er zijn slechts een paar vragen in te vullen want je hebt al genoeg te doen. Zodra wij het vragenformulier ontvangen, nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.


Het liefste doen wij de Fit-check in een persoonlijk gesprek op ons adres in Teteringen. Dan kunnen we je wegen op een speciale weegschaal en belangrijke waardes/indicatoren zien.

Samen kijken we naar je huidige eet- en leefgewoonten. Wat is al goed en wat kan beter. 

Je krijgt een gedegen advies waarmee je verder kunt.


De fit-check duurt tussen de 30 en maximaal 45 minuten.


nullPS: Woon je verder weg, geen probleem, dan kunnen we een online afspraak maken.

Mijn verhaal

Op de 1e foto ben ik 33 jaar en op de onderste 66 jaar. Vermoeidheid plaagde mij vanaf jonge leeftijd.. Door een eenvoudige verandering in mijn voeding en meer water drinken veranderde er al heel wat. Ik voelde me beter en ging er ook beter uitzien. Gaandeweg verviel ik echter weer in mijn oude patroon met alle gevolgen van dien.

Beslist herkenbaar, toch?


Jaren later zat ik letterlijk en figuurlijk slecht in mijn vel en was ik erg vermoeid. Via mijn schoonzusje maakte ik kennis met de voeding van Herbalife. Ik was best kritisch en toch ben ik de voeding gaan eten omdat ik haar fantastische resultaat zag.


Voor mij maakte dit een wereld van verschil. Al heel snel voelde ik mij vitaler, had weer zin in de dag en slankte ook nog eens een paar kg af. Ik eet nog altijd de Herbalife maaltijd als gezond ontbijt en dat bevalt mij uitstekend.


Wil jij ook een mooie verandering in hoe jij je voelt en hoe je er uit ziet. Zet dan een eerste stap en doe vrijblijvend de Fit-check.