Uit mijn leven gegrepen
Claire en Arie Seelen
Uit mijn leven gegrepen
05/11/2016
3 min
0

2016 is mijn jaar!

05/11/2016
3 min
0

2016 is mijn jaar van manifestatie, dat is voor mij duidelijk. Ik ervaar een sterke innerlijke rust in combinatie met een krachtig innerlijk weten. Ja, 2016 is mijn jaar. De achterliggende jaren waren niet gemakkelijk. Diverse elkaar opeenvolgende fikse uitdagingen waren daar debet aan. Ik was amper bekomen van de ene gebeurtenis of de ander diende zich alweer aan. Een oneindige periode leek het wel. Afwisselend voelde ik me moedeloos, depressief, eenzaam, intens verdrietig of gewoonweg kwaad. Nou ja, zeg maar woedend. Het was een schonend proces van erkennen, verwerken en loslaten.  Meestal mochten mijn emoties er zijn.  Soms was ik het zo beu en werd dan dwars. Tegen beter weten in. Die momenten vond ik het heel moeilijk om in plaats van te vechten toch te accepteren.

Komt tijd komt raad

Intense vermoeidheid en allerlei kwalen dienden zich ook ongevraagd te pas en onpas aan. Was ik net een beetje opgeknapt of die bekende man met de hamer stond er weer.  ‘Houdt het dan nooit op‘, vroeg ik me soms wanhopig af. Dan was ik intens zielig en ‘slachtoffer’. Natuurlijk, diep van binnen wist ik wel, dat ik me in een ontwikkelproces bevond en dat dit tijd nodig had. Toekomstig zou er een ‘krachtigere’ Claire zijn. Maar toch! Wat ik vooral lastig vond was, dat ik moeiteloos welzijn promoten niet vanuit eigen ervaring en hart kon doen. De praktijk was meer moeiteloos onwel zijn.

Gelukkig was niet alles kommer en kwel. Noodgedwongen leerde ik te genieten van het niets doen. Totdat ik zelfs op een punt kwam waarbij ik me afvroeg of ik nog wel wilde werken. Dat was een zeer verrassende en gelijktijdig ook angstige gedachte. Ik, die het woord ‘werken’ bijna uitgevonden heeft. Ook die vreemde overpeinzing ging gelukkig weer voorbij. Heel geleidelijk aan merkte ik, dat ik krachtiger werd. De perioden waarin het goed met me ging werden langer. Ik was nog wel onstabiel en onbenullige gebeurtenissen haalden me nog gemakkelijk uit mijn nieuwe evenwicht. Dat waren de testen. ‘Claire, ben je al sterk genoeg? Ze lieten mij zien dat ik me daadwerkelijk steeds sneller herpakte en dat ik beter beter in mijn kracht bleef.

Ik ben er klaar voor

Momenteel voel ik, dat ik er klaar voor ben om mijn boodschap met de wereld te delen. Ik voel de creativiteit borrelen en de energie stromen. Ik heb zin in de dag en ben nieuwsgierig wat er op mijn pad verschijnt. Mijn eetpatroon is de achterliggende periode moeiteloos veranderd. Voor 80% eet ik biologische maaltijden, die mij voeden en vitaliteit geven. Mijn lichaam vraagt om schone energetische voeding en ik luister naar deze signalen. Wandelen, trampoline springen of fietsen doe ik dagelijks. Ik ‘moet’ bewegen en daarnaast laad ik mijn batterij geregeld op in de natuur. Ik kan intens genieten van de zon, prachtige wolkenluchten of het ontluikend groen. De TV is amper nog aan in plaats daarvan luister ik regelmatig naar mooie rustgevende muziek. Mijn leven is prachtig.

Mijn missie

Ja 2016 is mijn jaar. Ik ben er klaar voor om mijn missie te verkondigen en leven. Ik wil minimaal 10.000 vrouwen inspireren om moeiteloos meer welzijn, vreugde en plezier in hun leven te creëren.  De vrouwen die mijn inzicht, wijsheid en ervaring zoeken, voelen dat en weten mij nu gemakkelijker dan voorheen te vinden. Het betreft een energetische uitwisseling en aantrekkingskracht. Mijn mailing lijst groeit, de facebook pagina vind-ik-leuks vliegen me om de oren en het bericht bereik neemt sterk toe. Deelnemers aantallen aan webinars zijn nog nooit zo hoog geweest. Dit alles is pas het begin. Het leven van mijn missie maakt mij blij en gelukkig. Een schitterende extra beloning voor een zware doch zeer leerzame periode.

Is 2016 ook jouw jaar?

2016 is sowieso het jaar voor degenen die voelen en weten dat hun leven op een andere wijze gestalte mag krijgen. Het is voor degenen die authentiek willen zijn en hun hart willen volgen. Het is voor die mensen die andere mensen gaan helpen om hun levenspad te bewandelen. Het is het jaar om in je kracht te gaan staan.

Het is tijd om je angst voor je eigen grootsheid los te laten. Ja, je bent vroeger hierop afgewezen maar dat was het verleden. Schud ‘vroeger’ van je af. Durf in het nu te leven en te zijn wie je bent.

Is 2016 OOK JOUW JAAR?

 

hart
Liefs
Claire

 

 

PS:
Ben jij op zoek naar een methode die je kan helpen je leven bewust en daadkrachtig gestalte te geven?
Kijk dan eens naar de zeer eenvoudige en effectieve ‘ik-leef-bewust’ methode‘.

Reacties
Categorieën