Gezondheid
Claire en Arie Seelen
Gezondheid
03/04/2017
3 min
9

Wat iedereen wil weten over 'gestructureerd water'!

03/04/2017
3 min
9

‘Wat dan?’ Vraag jij je wellicht af.
Gestructureerd water, is water dat leven geeft en is essentieel voor ons welzijn in zeer brede zin. Een algemeen bekend euvel is dat velen moeite hebben om voldoende water of überhaupt water te drinken. Vooral in de winter: ‘Ik vind het te koud’, ‘Ik lust het niet‘ of ‘ik denk er niet aan‘, zijn excuses die ik ontelbare malen gehoord heb.

Water is echter goud voor onze gezondheid. En als jij jezelf echt de belangrijkste persoon vindt dan is het voor mij volkomen logisch dat alle ‘mitsen en maren’ radicaal aan de kant gezet worden. Wellicht dat hetgeen hierna volgt je daarbij een duw in de rug geeft.

Drink jij water dat leven geeft of neemt?

water

In deze blog wil ik het specifiek hebben over de kwaliteit van het water dat jij drinkt. Drink jij water dat leven geeft of leven neemt? De kans is groot dat je hier nog nooit over nagedacht hebt. En als ik heel eerlijk ben, ik tot voor kort ook niet. Inmiddels weet ik gelukkig beter en ben ik erachter gekomen dat er nog heel wat te winnen valt op het gebied van smaak, zuiverheid en voedende eigenschappen van water.

*Water is de meest verbazingwekkende stof op onze planeet. Het is de sleutel tot het behoud van al het leven. Water doet mysterieuze en geweldige dingen die zelfs de wetten van de fysica tarten. Nog altijd kunnen top-wetenschappers bepaalde kenmerken van water niet verklaren. Sowieso niet hoe water eigenlijk acteert en communiceert met de menselijke lichaamscellen.

Door water te drinken van een mindere of zelfs slechte kwaliteit ontneem jij jezelf in feite ‘leven’. Dit omdat water essentieel is voor het lichaam.  Je kunt nog zo gezond eten en bewegen op dagelijkse basis, maar als je geen water met een hoge vibratie drinkt (gestructureerd water), is het lastiger om een optimale gezondheid te handhaven. Gestructureerd water is het voertuig om je lichaam tot op celniveau te voeden, ontgiften en herstellen. Kies dus jouw water wijselijk, alsof je leven ervan afhangt. Dat is wat wij gedaan hebben. *

Wat doen wij?

Gestructureerd water unit

Gestructureerd water unit

Wij drinken al geruime tijd gestructureerd water en gebruiken hiervoor als middel de gestructureerd water unit van Natural Action Technologies. En dat bevalt ons uitstekend. Op de allereerste plaats omdat het water veel zachter is en beter smaakt. Onze huid vertoont weinig rimpels en oneffenheden. Opmerkelijk gezien onze leeftijd (59 en 64). Ons lichaam neemt het water dat we drinken en de voedingsstoffen beter op. Dat valt ons op wij omdat wij op de bekende tijdstippen (16.00 uur en 20.00 uur) minder trek hebben. Ons gevoel van welbevinden is absoluut toegenomen.

Daarnaast gebruiken wij de gestructureerd water unit om groenten en fruit te wassen, effecten van alcohol te minimaliseren en andere vloeibare producten te ‘vitaliseren’. Kortom wij zijn enthousiast.

Omdat onze huid het grootste orgaan is dat in aanraking komt met de toxische stoffen in water, gebruiken wij ook een draagbare douchekop. Het douchewater voelt heerlijk zacht aan, dat merken we aan onze huid en haar.

Wat je echt weten ‘moet’

* Er is een berg van bewijs, dat het water dat je drinkt misschien wel het belangrijkste element van jouw gezondheid is. Het water dat je drinkt is bepalend voor de hoeveelheid voedingsstoffen die je cellen absorberen en voor de te verwijderen giftige stoffen. Ook is het bepalend hoe effectief de cellen zich gedragen en communiceren.

Het is geen geheim dat onze huidige voeding arm is aan adequate bronnen van mineralen en micro-elementen. In gezond water daarentegen zijn mineralen en voedingsstoffen aanwezig als vrije ionen en worden daardoor gemakkelijker geabsorbeerd door ons lichaam.

Dr. Gerald Pollack, van de Universiteit van Washington, is een van de toonaangevende onderzoekers op het gebied van met name gestructureerd water. Zijn werk is absoluut baanbrekend omdat zijn belangrijkste focus is te begrijpen hoe gestructureerde water van invloed is op de cellen. Hij zegt dat het water in en rond je cellen essentieel voor je gezondheid. Dit omdat het een groot verschil uitmaakt in de manier waarop je cellen interacteren met eiwitten, de bouwstenen van het leven.

Er is inmiddels voldoende bewijs dat suggereert dat levend gestructureerd water cellulaire genezing bevordert. Dus is het mogelijk dat het drinken van gestructureerde water een belangrijk onderdeel is voor genezing en lang leven.

Culturen die gestructureerd water drinken zijn van oudsher bekend om het feit dat ze langer leven en gezonder zijn. Het enige wat je dus hoeft te doen is onderaan een berg van een snelstromend riviertje te wonen :). Of meer praktisch: Je schaft een gestructureerd water unit aan. Wat je ook doet, kies wijs! *

Nieuwsgierig wat gestructureerd water voor jou kan betekenen!
Vraag hieronder het waardevolle gratis rapport aan!

Geschreven door Darrel Wolfe

Liefs
Claire

*Deze tekst is vertaald uit ‘Drink life in, Breathe life in’ geschreven door Dr. Darrel Wolfe.

Reacties
Categorieën