Liefde
Claire en Arie Seelen
Liefde
01/02/2024
1 min
0

Goede voornemens en wensen!

01/02/2024
1 min
0

Natuurlijk wens ik je een bijzonder mooi, gezond en goed 2024!

Boven alles wens ik echter dat ……,

je met een open blik kijkt en waarneemt hoe de wereld echt in elkaar steekt, 
je luistert met oren die de waarheid willen horen en de leugens het ene oor in en het andere oor uit laten gaan, 
jij je hart opent voor jouw medemens los van geloof, huidskleur, geslacht, maatschappelijke positie of politieke voorkeur. 

Ik wens dat…..

je weet dat je onlosmakelijk verbonden bent met alles en iedereen,
je weet dat elke daad die jij verricht impact heeft op de ander en de wereld ongeacht de afstand,
jouw bewustzijn groeit en dat jij jouw innerlijk kompas de leiding geeft.

Ik wens dat …..

je voelt dat je zoveel meer bent dan het zelfbeeld dat gevormd is door ontelbare imprints van jouw omgeving. Je kunt alles als jij dat wilt. Je bent namelijk geschapen naar het evenbeeld van God. Je hoeft jezelf alleen maar te ontdoen van de vele programma’s. Dat is niet gemakkelijk en toch vele malen eenvoudiger dan het leven van de illusie voort te zetten.

Ik wens dat …… 

je gaat staan voor degene die je echt bent.
jij jezelf de belangrijkste persoon vindt en dat jij jezelf  onvoorwaardelijk lief hebt. Ongeacht vergissingen die je maakt en jouw minder mooie  eigenschappen. Ze mogen er zijn. 

We leven in een bijzondere tijd waar vele veranderingen zich (gaan) aandienen. Let wel, niet altijd de beste veranderingen. Sommigen zijn vermomd als wolven in schaapskleren. Houd vertrouwen, geloof in het goede en leef vanuit je hart. Weet dat we alleen samen een mooiere wereld kunnen bewerkstelligen. Dat begint vanuit jouzelf door een krachtige en prachtige innerlijke verandering. 
Goede voornemens en dezelfde uitgesproken jaarlijkse wensen raken snel in de vergetelheid. Verandering vanuit liefde is echter blijvend en neemt in kracht toe. Ik wens dat we daar samen gestalte aan geven in 2024 en de daaropvolgende jaren.
Liefs
Claire 
Reacties
Categorieën