Geen categorie
Claire en Arie Seelen
Geen categorie
07/15/2013
1 min
0

Groente tussendoortjes: Bij een verantwoord en gezond eetpatroon

07/15/2013
1 min
0
file0001541585293

Groente tussendoortjes

  • Stukje bleekselderij gevuld met Boursin
  • Tomaatje gevuld met Hüttenkäse en bieslook
  •  Bloemkool-/broccoli roosjes met dipsaus:
    – Zakjes van Duyvis bereiden met kwark of yoghurt erdoor (kerrie);
    – Kwark met tuinkruiden en zout en peper;
    – Magere yoghurt, knoflook (uitpersen), peterselie en zout en peper;
    – 2 eetlepels kwark, 1 eetlepel ketchup, 1 eetlepel sherry, met paprikablokjes (heel klein gesneden)
  • Grote champignon met wat Boursin, eventueel bosuitje erin, even in de oven  (ca. 15 min.)
  • Komkommer uithollen, vullen met Hüttenkäse en in plakken snijden
  • Komkommer met stukje 20+ kaas en zilveruitje
  • Plakje komkommer met een schepje spread en daarop beetje paprikapoeder
  • Een geroosterde boterham met geprakte avocado, een beetje peper en zout
  • Plakje rode paprika vullen met Philadelphia
  • Plakje rookvlees besmeren met Philadelphia en op rollen
  • Komkommer met Philadelphia light
  • Stukje rauwe witlof met appel en gekookt ei
  • Gevulde tomaat met cottage cheese en verse tuinkruiden
  • Salade van cottage cheese + tomaat + komkommer + met een beetje peper er door
  • Spiesje met cherrytomaatjes en mozzarella
  • Herbalife geroosterde sojabonen of Gourmet Tomaten soep
    Groente tussendoorjtesgroente tussendoortjes
Reacties
Categorieën