Het geheim achter het succes van 'The common Linnets'!
13 mei 2014 
1 min. leestijd

Het geheim achter het succes van 'The common Linnets'!

Calm after the storm Gisteravond keek ik naar de talkshow ‘RTL Late Night’ gepresenteerd door Umberto Tan. Ilse de Lange en Waylon waren de hoofdgasten. Uiteraard lag hun succes als deelnemers aan het songfestival met het lied ‘Calm after the storm‘ hieraan ten grondslag. Een prachtig lied naar mijn mening.  Dit werd echter door zowat heel Nederland in eerste instantie anders gezien. The Common Linnets kregen een storm van kritiek over zich heen, welke zij met geheven hoofd doorstonden. Zij maakten de titel van hun song waar!

Respect
Hun houding en geloof in zichzelf heeft bij mij diep respect afgedwongen. Hoe standvastig en moedig moet je zijn om te blijven geloven in dat wat je doet, als een heel land een negatieve mening heeft. De criticasters zijn gelukkig verslagen door de praktijk!

Passie
Gisteravond werd duidelijk, dat zowel Ilse als Waylon bij hun gevoel zijn gebleven, dat dit lied het juiste lied was voor het songfestival. Calm after the storm is tot stand gekomen in een bewust gecreëerde setting waarin zij muziek wilden componeren vanuit hun passie. Tijdens het gehele proces hebben ze geen enkel moment het commerciële belang in hun achterhoofd gehad. Nee integendeel, zij hebben uitsluitend hun hart gevolgd. De gevolgen hiervan zijn voor hen beiden ongelooflijk. Bijna nummer 1 op het songfestival, in 12 landen nummer 1 in I-tunes, het buitenland is zeer geïnteresseerd in ‘The Common Limits’ en hun album breekt alle verkooprecords en is ‘een gouden plaat’.

Love goes on
Ontroerd was ik door het prachtige lied dat Ilse ten gehore bracht als een ode aan haar overleden vader. Ook het nummer waarmee RTL Late Night werd afgesloten was bijzonder. Het album is wat mij betreft een aanrader. Luister even naar ‘Love goes on’ en laat je meevoeren en raken.

Volg je hart
Voor mij was de conclusie zeer eenvoudig. Leef en werk vanuit je hart. Alleen dan ontstaan de mooiste resultaten. Laat een streven naar meer geld verdienen en succes najagen los, doe wat je leuk vind. Slechts dan kan je voluit genieten, leven en ben je aantrekkelijk. Daar kan geen plastische chirurgie of elk ander uiterlijk vertoon tegen op. Dan is het gemakkelijk(er) om stormen te weerstaan. Je hoeft je niet te verdedigen omdat jij een sterk innerlijk weten hebt, dat jouw keuze voor jou de beste is. En daar kan niemand om heen.

Dank je wel Ilse en Waylon dat jullie laten zien waardoor succes ontstaat.

Over de schrijver
Desiree
Door

Desiree

op 15 May 2014

Dag claire, Gisteren zag ik op youtube de herhaling van Ilse in de show van Umberto Tan. Prachtig hoe ze bijna in tranen zat omdat ze al meer dan 15 jaar hard aan het werk is om haar platen in het buitendland te lanceren. Leuren noemt ze het zelf. En dan nu, zelfs op moederdag zat de plantenmaatschappij bij haar aan de keukentafel. Mooi tv moment. Hier is het moment, voor als je het nog niet had gezien. http://www.rtlnieuws.nl/boulevard/entertainment/ilse-tranen-door-succes Veel kijkplezier. Desiree Castelijn - Booest http://www.booest.nl

Reactie plaatsen