Geen categorie
Claire en Arie Seelen
Geen categorie
05/29/2013
1 min
0

'As it is in heaven'

05/29/2013
1 min
0

file000715598934

Zojuist hebben Arie en ik samen gekeken naar de film. ‘As it is in heaven’. Wat een fantastische film. Aanvankelijk dacht ik: ‘Dit vind ik niks’! Noodgedwongen toch blijven kijken, aangezien dat een voorwaarde is, voordat we het net aangeschafte boek: ‘Luisteren naar binnen’ kunnen lezen. Dit boek beschrijft de weg naar binnen en is gelinkt aan de film.
Gelukkig maar, al naar enkele minuten worden we het verhaal ingezogen. Ik voel gedurende de 2 uur durende film diverse emoties opborrelen, de een wat heftiger dan de ander. 1 uur later is het bijna etenstijd en we hebben trek. Toch zijn we op de bank vastgeplakt, we ‘moeten’ kijken, de inhoud van de film kluistert ons aan de buis.

De karakters van de personages worden uitvergroot en laten zeer duidelijk de gevolgen zien van o.a. niet communiceren, belemmerende overtuigingen, jalousie, geloof, ego en geweld. Het is zeer herkenbaar en je betrekt het ook onmiddellijk op jezelf en je naaste omgeving. Ik vind het lastig te omschrijven hoe ik me voel en wat ik er als boodschap uit heb opgepikt. De tekst van ‘Gabriëlla’s song’ samen met de film laten me in ieder geval nadenken over de weg die ik in het leven wil bewandelen. En een ding wordt steeds duidelijker: Voluit leven, de liefde en genieten van het leven is zo belangrijk!

Zet je luidsprekers op volle sterkte bij het luistern naar de song: Prachtig gezongen en bijzondere tekst.

 

 

Reacties
Categorieën