video opnemen
Gezondheid
Claire en Arie Seelen
Gezondheid
03/27/2024
1 min
0

Hoe passie en vreugde samenvloeien in mijn werk?

03/27/2024
1 min
0

Heb je ooit het moment ervaren waarop je passie en werk samenvloeien in vreugde? 🌟

Dat gevoel omarmde ik gisteren opnieuw tijdens een korte maar krachtige educatieve sessie bij de Fitmarathon. Het was een aansporing aan mezelf om creativiteit en beperkte tijd  te combineren, een ware uitdaging om de kern van mijn boodschap pakkend over te brengen. In die momenten realiseer ik me hoe veelzijdig mijn werk werkelijk is.

Een duik in mijn wereld

Laten we eens duiken in de wereld waar ik elke dag wakker voor word, zijnde: Het begeleiden van klanten naar een gezondere leefstijl, het coachen van distributeurs om hun volle potentie te bereiken, het aantrekken van nieuwe klanten die onze missie nog niet kennen, en het promoten, trainen, en verspreiden van kennis over wat het écht betekent om gezond te leven. Elke dag biedt een nieuwe kans om impact te maken, en daar haal ik mijn energie uit!

Geen idee

Reflecteren op het verleden brengt me bij een bijzondere realisatie. Toen ik 30 jaar geleden startte met Herbalife, had ik werkelijk geen idee van de reis die voor me lag. Ik herinner me levendig mijn initiële scepticisme en misverstanden over het merk en de producten. Destijds, gewapend met niets meer dan meningen, kon ik nauwelijks voorzien welke transformatie mijn visie en kennis zou ondergaan. Fast-forward naar vandaag, prijs ik mezelf gelukkig met de feiten en ervaringen die ik heb mogen verzamelen.

Verborgen potentieel ontdekken

Het coachen van anderen heeft mij geleerd dat ons grootste potentieel vaak verborgen ligt achter onze grootste uitdagingen. Elk obstakel is een uitnodiging om te groeien, om te leren, en om uiteindelijk sterker te zijn, zowel persoonlijk als professioneel. Dit avontuur heeft me ertoe gebracht om distributeurs niet alleen te zien als zakenrelaties, maar als 'familie', elk met hun unieke verhaal en bijdrage aan onze gedeelde missie.

Drie decennia later

Dus hier sta ik, drie decennia later, meer gedreven dan ooit en vol dankbaarheid. 😊 Ik had nooit durven dromen dat mijn pad zo verrijkend zou zijn. Het bewijst maar weer dat het leven vol verrassingen zit, klaar om ontdekt te worden door degenen die moedig genoeg zijn om hun hart te volgen. Mijn boodschap aan iedereen die twijfelt of aan het begin staat van een mogelijk verrassende reis: omarm het onbekende, want soms brengt een mening je ergens, maar de feiten kunnen je overal brengen.

De toekomst

Laten we de toekomst samen tegemoet lachen, gewapend met kennis, compassie en een onuitputtelijke drive om de wereld een gezondere plek te maken, één persoon tegelijk. Dit is mijn verhaal, mijn passie, mijn leven. En ik ben nog lang niet klaar. 💪 Let's make it count!

Claire

PS:
Nieuwsgierig geworden naar hetgeen Herbalife voor jou kan betekenen. Vraag een oriënterend gesprek aan!

Reacties
Categorieën